Go Back   AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A4 > A4 (B8 Platform) Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


A4 (B8 Platform) Discussion Discussion forum for the B8 Audi A4 produced from 2008.5-present

Welcome to AudiWorld Forums!
Welcome to AudiWorld.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the AudiWorld Forums community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-21-2014, 03:18 PM   #1
Audiworld Junior Member
Account #: 288788
 
scalco23's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 15
Default Engine Sound

My engine on my '14 A4 Quattro sounds and feels like it is laboring at acceleration from a standstill. The boost kicks pretty good once cruising at 40-50mph and feels pretty smooth. Is this normal on a 2.0T? Something just doesn't feel right. Only 7200 miles on it. Any thoughts?
scalco23 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2014, 04:00 PM   #2
Audiworld Junior Member
Account #: 213938
 
Join Date: May 2011
Posts: 79
Default

not normal - have the dealer take a look.
shs92645 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2014, 04:00 PM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 12:52 AM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community