Rear window problem - AudiWorld Forums

Go Back   AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A6 / S6 / RS 6 > A6 / S6 (C5 Platform) Discussion
Log In 


A6 / S6 (C5 Platform) Discussion Discussion forum for the C5 Audi A6 and S6 produced from 1998-2004

Rear window problem

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 07-25-2014, 12:05 PM   #1
Audiworld Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 52
Default Rear window problem

Very strange rear window problem started today when I got off shift. I rolled down my passengers side rear window. I went to roll it up and it went up, then rolled all the way down. Then, the window would only go up 1/2 way. I then tried rolling it up from the rear seat switch. Seemed the window motor was not working. I got home and tried to roll it up from the back seat. I pushed on the window and it went up. I then tried to roll it up again and it worked. It seems like with window needs to be pushed up towards the front inorder for the window to operate.

After messing with the window, it works a for a bit then has the same problem after I think it's fixed? Sticks, acts like a short or something and will only roll down, but not up. I help the window up and foward towards the front of the car and the window goes up??? WTH????

Help
Osmosis is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2014, 12:54 PM   #2
Audiworld Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Wisconsin
Posts: 48
Default

Does it look like it's crooked while rolling up? I currently have the same problem with my rear driver's side window, if I only roll it 3/4 down it's fine, but if I go all the way it won't.

I think the window guide is broke or out of place, but I haven't taken the door panel off to find out yet.
seishuku is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2014, 03:42 PM   #3
Audiworld Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 52
Default

My window does not look crooked, however, when I move the window by activating the switch and manually assisting it with my hands, it is off about 1/8 of an inch play.

From using the search button...yes...I use it frequently I found that it may be the plastic clips.

That being said, I was hoping someone here would chime in with prevoius experience to confirm similar problems.
Osmosis is offline   Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audi A6 2000 and 2002 A6 C5 Parts for sale (Finally) N_Jay Parts For Sale 8 08-29-2015 06:52 AM
Opticoat Pro Plus install pix on '16 A6 Hulamau A6 (C7 Platform) Discussion 50 08-08-2015 07:15 AM
Those sockets in the roof, inside the car? Redd Q5/SQ5 Discussion 13 07-31-2015 07:41 PM
Audi A8 2001 A8L for sale...needs a little work A8bil Vehicles For Sale 0 07-25-2015 08:20 PM
MMI Control Panel and Battery Issues benpitt A8 / S8 (D3 Platform) Discussion 4 07-23-2015 12:01 PM


All times are GMT -8. The time now is 09:41 PM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community