Remote not working for truck - AudiWorld Forums

Go Back   AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A8 / S8 > A8 / S8 (D3 Platform) Discussion
Log In 


A8 / S8 (D3 Platform) Discussion Discussion forum for the D3 Audi A8 produced from 2003-2010 and Audi S8 produced from 2006-2010

Remote not working for truck

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 07-24-2014, 12:52 PM   #1
AudiWorld Member
 
Panelhead's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Houston Texas
Posts: 439
Default Remote not working for truck

My car made a funny noise after the truck closed this week. Sounded like a motor running. Now the remote does not open the truck. The button on the door works fine.
Is this battery in the remote? I am concerned with replacing. Heard it can lose the programming.
Panelhead is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2014, 01:29 PM   #2
AudiWorld Senior Member
 
TSHong's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,511
Default

Quote:
Originally Posted by Panelhead View Post
My car made a funny noise after the truck closed this week. Sounded like a motor running. Now the remote does not open the truck. The button on the door works fine.
Is this battery in the remote? I am concerned with replacing. Heard it can lose the programming.
You should get a battery warning sign on your dash way before it would go completely dead. Does your key fob lock and unlock the doors?
__________________
2009 A8L W12. Alpine MRXM 55 Mono Amp, AMI, JL Audio 12TW3 Sealed PowerWedge Sub, Kufatec trunk module, powder coated calipers.
TSHong is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2014, 01:37 PM   #3
AudiWorld Member
 
Panelhead's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Houston Texas
Posts: 439
Default Yes, remote works

Quote:
Originally Posted by TSHong View Post
You should get a battery warning sign on your dash way before it would go completely dead. Does your key fob lock and unlock the doors?
Push button start, automatic unlock on doors, locking doors. Just not opening the trunk.
No light on the dash, and ran codes last night. Nothing shows up.
May be karma. Ordered a new remote at the dealer two weeks ago. Could be the truck button.
Panelhead is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2014, 12:04 AM   #4
AudiWorld Senior Member
 
TSHong's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,511
Default

Sounds like the trunk button on the remote is not working properly.
__________________
2009 A8L W12. Alpine MRXM 55 Mono Amp, AMI, JL Audio 12TW3 Sealed PowerWedge Sub, Kufatec trunk module, powder coated calipers.
TSHong is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DIY Remote start Q5 IntheQ5 Q5/SQ5 Discussion 14 02-15-2016 05:54 PM
A8 W12 RSE PROBLEMS tmac2015 Audio, Video and Security Discussion 3 01-22-2016 08:14 AM
Deciding between a Golf R or an S3- Need some opinions Captain Rossness Audi A3 / S3 /RS 3 MKII 26 09-24-2015 05:34 AM
MMI Connect, remote services? Car_Enthusiast85 A6 (C7 Platform) Discussion 6 09-06-2015 07:48 PM
FS: Audi S4 2011 kavs4 S4 (B8 Platform) Discussion 0 09-02-2015 03:10 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 03:47 AM.