Go Back   AudiWorld Forums > Audi Models > Other Audi > Audi 5000 / 200 / V8 Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to AudiWorld Forums!
Welcome to AudiWorld.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the AudiWorld Forums community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-01-2014, 11:27 AM   #1
AudiWorld Member
Account #: 177304
 
Join Date: Jan 2010
Location: Estonia-Tallinn
Posts: 152
Default V8 4.2 auto to manual swap- Done, but something wrong with speedo.

Hei.
I thought i won't have to ask this but my mind is stumped about this problem.

Had my v8 for a long time now, its third of my V8-ts and its bretty clean looking.

Had a chance to buy *donor* vehicle with 4.2 and 01E CMG transmission.

So, work began, i swapped almost everything from manual to my auto v8, including abs module (manual and auto are different).
Gearbox wiring loom etc, everything needed and went all the details with them.

Got it all running from first start, no needed to add jumper wires or everything and after first testrun, i had speedo problem.

if i'm driving 90km/h (By GPS) it shows me 50km/h in speedo, every showing on speedo is like minus 40km/h.

Hope that i explained correctly.

1 thing i could not exhange is instrument cluster, i have build and fitted 95 A8 instrument cluster, dont want to get rid of that.

Any ideas would be appreciated.

Silver
__________________
Audi V8
RKsilver is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2014, 11:27 AM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 02:21 PM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community