Go Back   AudiWorld Forums > Test & Admin > Test Forum
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Test Forum B5 FAQ

Welcome to AudiWorld Forums!
Welcome to AudiWorld.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the AudiWorld Forums community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-06-2014, 05:53 PM   #1
Audiworld Junior Member
Account #: 285579
 
Join Date: Jul 2014
Location: Huntington sta., NY
Posts: 12
Default can i edit my post?

in the FAQ it shows an 'edit' button. yet, i do not see this in any of my posts. is this a user rights thing because i'm new to the forum?
__________________
current line up.. '94 UR S4, '04 B6 ultrasport, '98 discovery 2, and 98 Volvo V70 turbo wagon.
errolmenendez is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 06:47 PM   #2
AudiWorld Member
Account #: 284658
 
sbarlas's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: London , UK
Posts: 121
Default

Quote:
Originally Posted by errolmenendez View Post
in the FAQ it shows an 'edit' button. yet, i do not see this in any of my posts. is this a user rights thing because i'm new to the forum?
I had the same issue when I was new. Then suddenly it appeared after I posted quite a few posts. Have a look in your account settings as I remember I also changed something there and that could have enabled EDIT

Also check what this panel says for you at the bottom of the page:


Click the image to open in full size.
Attached Images
File Type: jpg image.jpg (36.1 KB, 3 views)

Last edited by sbarlas; 07-06-2014 at 07:18 PM.
sbarlas is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 08:01 PM   #3
Audiworld Junior Member
Account #: 285579
 
Join Date: Jul 2014
Location: Huntington sta., NY
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by sbarlas View Post
I had the same issue when I was new. Then suddenly it appeared after I posted quite a few posts. Have a look in your account settings as I remember I also changed something there and that could have enabled EDIT
mine shows that i CANNOT edit.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Rules

forgive the basic cut and paste, couldn't figur out how to copy the image link.
__________________
current line up.. '94 UR S4, '04 B6 ultrasport, '98 discovery 2, and 98 Volvo V70 turbo wagon.
errolmenendez is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 08:03 PM   #4
AudiWorld Member
Account #: 284658
 
sbarlas's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: London , UK
Posts: 121
Default

I reckon it either kicks in after a certain time period of you being a member or after a certain amount of posts. Can't understand why it would be disabled , surely editing a post is not a security issue.
sbarlas is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 08:10 PM   #5
Audiworld Junior Member
Account #: 285579
 
Join Date: Jul 2014
Location: Huntington sta., NY
Posts: 12
Default

One would think. thanks for the help and quick replies. cheers from the US!
__________________
current line up.. '94 UR S4, '04 B6 ultrasport, '98 discovery 2, and 98 Volvo V70 turbo wagon.
errolmenendez is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 08:10 PM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 04:20 PM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community