Odd misfire issue - AudiWorld Forums



Odd misfire issue

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 07-13-2014, 04:52 PM   #1
Audiworld Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 494
Default Odd misfire issue

P0300, P0304, P0306. Could feel a very mild rough engine at idle (cold or hot). Cleared the codes yesterday and started the car up again cold. They immediately came back. Swapped coil packs between cyl 4 and 1 and cyl 3 and 6 and did a cold start this AM. No codes. A little puzzled. Have driven it sparingly - just local - over the last week but did notice a cloud of light gray smoke when I floored it from a start. Going to do some highway runs to work this week and see if anything comes back. Have run Audi and Techron cleaner in the tank over the last six months and exhaust was clean.

Anything I should log with VCDS?
ajg617 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine random misfires Ariaze A4 (B5 Platform) Discussion 10 11-17-2015 10:44 AM
Rough idle and misfire on all cyl at idle, and above 60mph Photoputz83 1.8T Discussion 0 09-10-2015 10:33 AM
Clutch is not fully disengaging RTnDL A6 / S6 (C5 Platform) Discussion 0 09-07-2015 12:17 PM
Have misfire in cyl. 4 so i swapped icm's and now it won't start period. anticsAK A8 / S8 (D2 Platform) Discussion 0 09-06-2015 06:34 AM
Have misfire in cyl. 4 so i swapped icm's and now it won't start period. anticsAK A8 / S8 (D2 Platform) Discussion 0 09-04-2015 10:59 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 07:48 PM.