Go Back   AudiWorld Forums > Technical Discussion > Electronics > VAG-COM Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to AudiWorld Forums!
Welcome to AudiWorld.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the AudiWorld Forums community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-14-2006, 11:27 AM   #1
New Member
Account #: 80392
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 8
Default remote doesn't work and 01330 fault code

I have a a4 2002 1.8T, I replace the car battery 3 month ago and since that my remote (both)stop working (but they work just fine before I change the battery). If I vag the car I got

01330 central control module for convenience
37-00 faulty

I went to stealership and pay 100$, after 1 hour of work they said that they don't know what is the problem....
I tried the programming procedure, it didn't work.
I need your help know, because I realy need to get it work. I have two kids and I need to go put the keys on the switch each time I want to sit kids in car.
pasprobe is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2006, 11:29 AM   #2
AudiWorld Super User
Account #: 96745
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,666
Default check that the soft coding is ok

__________________
Always Overcharged is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2006, 11:55 AM   #3
New Member
Account #: 80392
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 8
Default Re: check that the soft coding is ok

I'm new with vag-com.
Can you tell me what code I'm suppose to check or have and where.
Thanks
pasprobe is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2006, 04:04 PM   #4
New Member
Account #: 80392
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 8
Default need some help please

Please tell me what I need to do to have my remote working.... I'll love to go at the dealer and say man I find the problem...

Thanks
pasprobe is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2006, 09:55 AM   #5
AudiWorld Super User
Account #: 96745
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,666
Default you sound like you have an immobiliser issue

check the soft coding in the cluster -dealer should know what yours should be -and go from there
__________________
Always Overcharged is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2006, 09:55 AM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply

Tags
01330, 3700, audi, b6, central, code, control, dosent, fault, faulty, remote, trouble, vag, vagcom, volkswagen, vw, work


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 04:04 AM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community