Alternator problem

 
Old 08-19-2015, 01:51 PM
  #1  
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Alternator problem

Hey every one I have 2003 audi a6 2.7t 150,xxx miles

my issue :
My battery stopped charging I figured it was the alternator I replaced it ( it looked new not more the a year old )
Got the brand new alternator in it worked find both was valeo
Now after 2 weeks alternator got bad again

I heard it might be the ground connection I cleared the one on the battery does it have one on the alternator as well I know some cars don't have ?

My question is did anyone had the same problem and found a solution ?
Danil Bolotin is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
MauriceAvec
A6 / S6 (C6 Platform) Discussion
3
06-06-2019 03:16 AM
TheAudiGirl
2.7T V6 Discussion
5
02-15-2017 09:52 PM
tullheinz
A6 / S6 (C5 Platform) Discussion
9
03-26-2011 11:42 AM
azTTech
TT (Mk1) Discussion
1
09-03-2007 09:04 AM
Shaggy-UKSS-
A6 / S6 (C5 Platform) Discussion
4
04-03-2005 12:44 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Alternator problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: