2008 Q7 4.2 Misfire problem

 
Old 12-11-2016, 12:20 PM
  #1  
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default 2008 Q7 4.2 Misfire problem

Hey guys, just replaced the valve cover gaskets on my 2008 Q7, and once everything was done and i started it up again the engine started to run very rough to the point where it would stall, but once i revved it past 1250 ish rpm, it would run perfectly smooth. Scanner said all the cylinders were misfiring, and it only runs rough when it idles.

Opened the hood back up and there was a very loud whistling/air noise coming from the left back corner of the engine (if your facing it) and its led me to believe its one of these rubber vaccum hoses, or something of the like. Any thoughts on what it is? Ways to fix it? How much it would cost to take to somebody? Sadly i cant find very much on the 4.2 in this model car. Thanks a bunch!
Skall is offline  
Old 01-11-2018, 01:21 PM
  #2  
Audiworld Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 54
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Every figure out what it was?
Craig Cringston is offline  
Old 06-13-2018, 10:42 AM
  #3  
AudiWorld Newcomer
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 7
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Craig Cringston View Post
Every figure out what it was?
anything to report on the noise?
ChiefKC is offline  
 


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: