Poor performance s8

 
Old 10-04-2016, 01:07 PM
  #1  
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Poor performance s8

Hello guys
I have big problem got my s8 40v with vibration under acceleration first i thought it's the hanging bearing or something like that but then i noticed that engine does not have power vibration comes from 2k to 4.5rpm then it disapears im thinking about 1 or 2 ignition coil may do intermediate missfire but vcds doesnt show any all groups which should count missfires show not allowed any other ideas how to check them? Car has lpg system on both fuels is the same. BTW 0-60MPH tim is 9.5s
Audis8265 is offline  
Old 10-04-2016, 01:11 PM
  #2  
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Spark plugs new, o2 sensors new, mass air flow sensor look like good but not 100% sure. Did compression test all cilynders are above 7bar on cold engine
Audis8265 is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Squirt-Tortuga
Audi 5000 / 200 / V8 Discussion
9
09-12-2007 06:27 PM
CHighLife
Audi 100 / A6 (C4 Platform)
9
11-28-2006 05:01 PM
coupe d'mike
Audi 90 / 80 / Coupe quattro / Cabriolet
2
06-21-2005 01:02 PM
CoupeDude
Audi 4000 / Coupe GT Discussion
4
10-25-2004 09:23 AM
V-C4
Audi 90 / 80 / Coupe quattro / Cabriolet
5
02-26-2002 01:15 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Poor performance s8


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: