is there any point posting my 13.1s run =( just dropped .1 from my 60' - AudiWorld Forums

Go Back  AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A4 > A4 (B5 Platform) Discussion
Reload this Page >

is there any point posting my 13.1s run =( just dropped .1 from my 60'

Notices
A4 (B5 Platform) Discussion Discussion forum for the B5 Audi A4 produced from 1995-2001 B5 FAQ
Sponsored by:
Sponsored by:

is there any point posting my 13.1s run =( just dropped .1 from my 60'

Reply

 
 
 
Old 07-12-2002, 07:28 PM
  #1  
AudiWorld Super User
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 19,989
Default

is there any point posting my 13.1s run =( just dropped .1 from my 60'
WYSIWYG is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 07:30 PM
  #2  
AudiWorld Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 1,861
Default

Good man
RS4@LAST is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 07:31 PM
  #3  
AudiWorld Super User
 
Join Date: May 2001
Posts: 24,665
Default

f-f-faaaasstttt
Zed 2.0 is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 07:31 PM
  #4  
Member
 
Yippers®'s Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 17,324
Default Cool . .just tell us what you did and how it went.

Mike isn't here to demand a slip
Yippers® is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 07:33 PM
  #5  
AudiWorld Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 1,861
Default

So what mods have you done.....
RS4@LAST is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 07:35 PM
  #6  
AudiWorld Super User
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 19,989
Default =) thanks guys. i'll post the slip later, i'm stuck at work.

i dunno really, i just happen to pull a 1.85s from the last few days of my current clutch. the numbers were the same. additional mods were lighter(14lbs)odessey battery and new fuel filter
WYSIWYG is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 07:36 PM
  #7  
AudiWorld Super User
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 19,989
Default

oh yeah, only one good run, clutch cant take me anymore =(
WYSIWYG is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 08:11 PM
  #8  
AudiWorld Super User
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 17,808
Default

LOL or to say he had the chip you used first...and that blah blah blah thunder thief ;-)
James R. is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 08:12 PM
  #9  
Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 4,314
Default The new fuel filter seems to be a big one.

Mark thinks his car is considerably faster too after replacing his fuel filter a few weeks ago. After riding in it last week, it certainly was fast as hell. As many times as my tank has run low and been drained, i'm sure i've got all kinds of crud up in there. I've got to get around to making that change. Nice run Ed.

Oh, and I pulled a 1.85 on my first ever run on my new clutch with about 300 miles of break-in time on it.
Matt H. (Silroan) is offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2002, 08:23 PM
  #10  
AudiWorld Super User
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 19,989
Default 1.85, cool! i was hoping to see better topend but i only dropped on

the 60' comparing to my last run. staying on 3rd is hell scary
WYSIWYG is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: is there any point posting my 13.1s run =( just dropped .1 from my 60'


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: