A4 (B7 Platform) Discussion Discussion forum for the B7 Audi A4 produced from 2005-2008.5

Weird CVT TCM issue

 
Old 08-06-2018, 12:57 AM
  #1  
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2018
Location: Adelaide Australia
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Weird CVT TCM issue

Hi Iíve got a 2.0 tfsi that I recently had the tcm repaired because the prnds was backlit now that works fine but now when driving the prnds completely disappears as if Iíve disconnected the plug and the car looses all drive as if it was in neutral Iím pulling my hair out with this thing anyone had anything similar hereís the fault codes I get

ENGINE:
1 Fault Found:
049409 - No Communication with Transmission Control Module
U0101 - 008 - Implausible Signal - Intermittent - MIL ON

ABS:
1 Fault Found:
01315 - Transmission Control Module
004 - No Signal/Communication - Intermittent

cheers
Travis b is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
LarryJa
A6 / S6 (C6 Platform) Discussion
11
09-19-2016 09:58 AM
dieselfitter! 251
A4 (B5 Platform) Discussion
0
10-13-2008 10:34 AM
A4orce84
A4 (B5 Platform) Discussion
2
06-21-2008 05:52 AM
Bryans12v
A4 (B5 Platform) Discussion
2
04-29-2003 04:58 PM
ebock
S4 / RS4 (B5 Platform) Discussion
2
05-23-2002 07:13 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Weird CVT TCM issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: