Notices
A6 (C7 Platform) Discussion Discussion forum for the C7 Audi A6 produced from 2011

Audi website on my MAC

 
Old 06-23-2014, 11:45 AM
  #1  
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 29
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Audi website on my MAC

Dear ALL: why wont the website audiusa.com run on my MAC? It will load but then stall when I try to build a model or research vehicles? Very consistent.
thank you
JokerzWld is offline  
Old 06-23-2014, 12:02 PM
  #2  
AudiWorld Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 94
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by JokerzWld View Post
Dear ALL: why wont the website audiusa.com run on my MAC? It will load but then stall when I try to build a model or research vehicles? Very consistent.
thank you
Don't know what to tell you. I works fine on my MacBook Pro.
jatp is offline  
Old 06-23-2014, 12:39 PM
  #3  
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 29
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Im using my desktop 22" MAC with OS X version 10.9.3. Tried repeatedly and just stalls-weird.
thanks for the reply.
JokerzWld is offline  
Old 06-23-2014, 03:40 PM
  #4  
AudiWorld Super User
 
snagitseven's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: SE Massachusetts, U.S.
Posts: 13,950
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by JokerzWld View Post
Im using my desktop 22" MAC with OS X version 10.9.3. Tried repeatedly and just stalls-weird.
thanks for the reply.
Are you on the new myAudi website? The old one was very hit or miss on my Mac. The new one works ok.
snagitseven is offline  
Old 06-23-2014, 06:52 PM
  #5  
AudiWorld Member
 
lnferno's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 516
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by JokerzWld View Post
Im using my desktop 22" MAC with OS X version 10.9.3. Tried repeatedly and just stalls-weird.
thanks for the reply.
I'm on a MBP running OS X 10.9.3 with Safari 7.0.4

Maybe check to see that your Java and Flash are up-to-date? I'm not sure what technology they use for some of the website features, but wouldn't hurt to have them both updated.
lnferno is offline  
Old 06-24-2014, 04:09 AM
  #6  
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 29
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Im using Firefox as my browser, does that help explain the poor performance?
thank you
JokerzWld is offline  
Old 06-24-2014, 02:11 PM
  #7  
AudiWorld Member
 
Join Date: May 2009
Location: Hobe Sound, FL
Posts: 155
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Have a MacBook Air running 10.9.3 with Safari 7.0.4 and Firefox 30.0 installed; audiusa.com works fine on my MBA in both browsers. The build configurator is lightening fast in both browsers. No issues.

Check for java/flash updates as recommended. Also, have you tried resetting your browser cache or verifying and/or repairing disk permissions?
GoinAudiMyMind is offline  
Old 06-25-2014, 08:26 AM
  #8  
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 29
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

obviously Im in over my head with all these great IT wizards here.
I am just a humble country Pain doc in rural southern MI outside Ann Arbor.
Ill take any and all suggestions as to how to make these changes.
thanks in advance
JokerzWld is offline  
Old 06-25-2014, 09:49 AM
  #9  
AudiWorld Super User
 
snagitseven's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: SE Massachusetts, U.S.
Posts: 13,950
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by JokerzWld View Post
Im using Firefox as my browser, does that help explain the poor performance?
thank you
Have you tried Safari?
snagitseven is offline  
Old 06-25-2014, 10:19 AM
  #10  
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 29
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

I did and it worked much better but I hate
Safari.
JokerzWld is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
SMA8L
NorCal Discussion
1
05-07-2007 10:03 PM
SMA8L
Audi R8
0
05-07-2007 06:25 PM
SMA8L
Q7 Discussion
0
05-07-2007 06:24 PM
SMA8L
Audi A5 / S5 / RS5 Coupe & Cabrio (B8)
0
05-07-2007 06:20 PM
quattrooo
Pacific Northwest Discussion
3
05-26-2006 06:04 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Audi website on my MAC


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: