Google Maps "send to car" not working - AudiWorld Forums

Go Back  AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A7 / S7 / RS 7 > A7
Reload this Page > Google Maps "send to car" not working
Notices
A7 Discussion forum for the Audi A7

Google Maps "send to car" not working

Reply

 
 
Old 06-28-2012, 07:42 PM
  #1
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 28
Default Google Maps "send to car" not working

I recently registered my MMI with the google pin and have an active T-mobile connection. I tried sending a google map location from my desktop computer to my A7 and when I use send to car and select audi and use my email as my account I get an error from google saying "Sorry, we were unable to send this message at this time. Please visit the help page."

I have called audi support and was told this was a known issue and has been broken for a week. They tell me they are awaiting a response from Germany. I just wanted to check to see of others are experiencing the same issue.

Thanks
digitaltrader is offline  
Reply With Quote
Old 06-29-2012, 04:13 AM
  #2
Audiworld Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 10
Default

Mine worked fine yesterday. Hope your's is just a temporary glitch...this is a pretty slick feature.
Lonestarcluster is offline  
Reply With Quote
Old 06-29-2012, 05:05 AM
  #3
AudiWorld Member
 
ACHiPo289's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Portland, OR
Posts: 158
Default

Originally Posted by Lonestarcluster View Post
Mine worked fine yesterday. Hope your's is just a temporary glitch...this is a pretty slick feature.
It sounds like a good app. Where's it documented how to use?
ACHiPo289 is offline  
Reply With Quote
Old 06-29-2012, 05:38 AM
  #4
AudiWorld Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: New York, NY
Posts: 395
Default

Originally Posted by digitaltrader View Post
I recently registered my MMI with the google pin and have an active T-mobile connection. I tried sending a google map location from my desktop computer to my A7 and when I use send to car and select audi and use my email as my account I get an error from google saying "Sorry, we were unable to send this message at this time. Please visit the help page."

I have called audi support and was told this was a known issue and has been broken for a week. They tell me they are awaiting a response from Germany. I just wanted to check to see of others are experiencing the same issue.

Thanks
Check the e-mail address on you audi connect account and make sure its correct
Stevial is offline  
Reply With Quote
 
 
 

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
snagitseven
A6 (C7 Platform) Discussion
167
09-21-2017 12:59 AM
xkahn
A4 Cabriolet (B6 Platform) Discussion
5
09-08-2017 09:53 AM
Darren Coogan
A8 / S8 (D3 Platform) Discussion
12
09-24-2015 12:28 PM
CPLYONS
A8 / S8 (D3 Platform) Discussion
7
09-07-2015 07:19 PM
striders
Q5/SQ5 MKI (8R) Discussion
11
09-05-2015 06:01 PM


Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 12:01 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: