A8 / S8 (D2 Platform) Discussion Discussion forum for the D2 Audi A8 and S8 produced from 1994-2002

limp mode

 
Old 09-29-2018, 03:55 PM
  #1  
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2012
Location: CHARLOTTE,NC
Posts: 1
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default limp mode

my 2003 A8 L was down for a year. I had a problem with one of the hydraulic cam chain tensioners. Now that I have it running again my alternator is only putting out 11.5 amps and the vehicle is in limp mode
I a also getting a code for a cam shaft position sensor. I replaced it and I am still getting the same code. What is my next move to get it out of limp mode?
dubbluvr is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
HzDrgr
A4 (B5 Platform) Discussion
5
01-19-2012 10:17 AM
vponomar
Audi allroad
2
01-06-2010 10:18 AM
smurfskier
A4 (B5 Platform) Discussion
2
05-23-2008 12:01 PM
5280 DEN
S4 / RS4 (B5 Platform) Discussion
5
09-29-2006 04:46 PM
Jeremy Clarkson
S4 / RS4 (B5 Platform) Discussion
23
05-01-2002 06:44 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: limp mode


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: