Made it 10K miles before my first Tranny issue! Help! - Page 2 - AudiWorld Forums

Go Back  AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A8 / S8 > A8 / S8 (D2 Platform) Discussion
Reload this Page > Made it 10K miles before my first Tranny issue! Help!
Notices
A8 / S8 (D2 Platform) Discussion Discussion forum for the D2 Audi A8 and S8 produced from 1994-2002

Made it 10K miles before my first Tranny issue! Help!

Reply

 
 
Old 08-23-2017, 03:45 AM
  #11
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Default

UPDATE: I ordered a used TCM off eBay and it fixed the problem! As soon as I plugged it in and powered the car back up, the PRNDL went back to normal. Cleared all erroneous codes and re-coded the transmission. Every issue I mentioned in the previous posts is back to normal. She drives like a dream again. I hope all my posts in this thread may help someone with similar issues in the future. If you are struggling with this kind of failure, hit me up with questions and I'll try to help. Happy motoring!
3dmatters2us is offline  
Reply With Quote
 
 
 


Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 11:29 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: