OK what just happened?....... - AudiWorld Forums

Notices
A8 / S8 (D3 Platform) Discussion Discussion forum for the D3 Audi A8 produced from 2003-2010 and Audi S8 produced from 2006-2010

OK what just happened?.......

Reply

 
 
Old 04-20-2014, 03:24 PM
  #1
Audiworld Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 44
Default OK what just happened?.......

My A8l has had a lot of weird electical issues. Initially trouble cranking every couple of days or so, then MMI starts going in and out every day or so. Next satelite radio no longer recognized then its fine for next few days, now car just shuts down while driving down the road and no longer will start even though its cranks fine with new battery.


Any ideas?
rfmad is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2014, 04:57 PM
  #2
Senior Member
 
MP4.2+6.0's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: SF Bay Area, CA
Posts: 11,522
Default

Can you post a scan? Without it, hard to help.
MP4.2+6.0 is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2014, 05:16 PM
  #3
AudiWorld Member
 
Fez2013's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: South FL
Posts: 321
Default

Dude! Lol
Fez2013 is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2014, 06:26 PM
  #4
AudiWorld Super User
 
mishar's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Vancouver, Canada
Posts: 6,834
Default

+1
+1
+1
+1
+1


Sorry MP. I know that your reply was not working. It looks like it works overtime now.
mishar is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2014, 07:51 PM
  #5
Senior Member
 
MP4.2+6.0's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: SF Bay Area, CA
Posts: 11,522
Default

Guess they unplugged "clogged drain" & released my reply testing guinea pigs!!

Last edited by MP4.2+6.0; 04-20-2014 at 07:55 PM.
MP4.2+6.0 is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2014, 08:05 PM
  #6
Senior Member
 
MP4.2+6.0's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: SF Bay Area, CA
Posts: 11,522
Default OT Hmmm, not so fast.

Constipation has perhaps set in. I saw that reported by another I recognize from the Q5 board.

Cleared my zillions of duplicate initially failed test responses here, but then tried to reply to PaulW's A/ C one. No joy. I'll see if my cut and paste of what I already put on QW eventually shows up here on Paul's question. For now, still somewhere in the cloud on the AW side.
MP4.2+6.0 is offline  
Reply With Quote
Old 04-20-2014, 10:17 PM
  #7
AudiWorld Super User
 
mishar's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Vancouver, Canada
Posts: 6,834
Default

But your reply is there. It looks like just you can't see it or it is delivered by snailmail.

Originally Posted by TSHong View Post
Paul, I would also check the amount of refrigerant. Our system holds roughly 1.5 lbs of R134A. ...l
mishar is offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2014, 03:13 AM
  #8
AudiWorld Super User
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 18,314
Default

Somebody cleaned up all of my messages where I replied to your post and had to do it three times.
PaulW is offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2014, 03:55 AM
  #9
AudiWorld Member
 
Jake Musser's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 175
Default

My MMI was shutting off regularly, turned out that the ground terminal was loose on the battery. Check that.
Jake Musser is offline  
Reply With Quote
 
 
 

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
kreativecid
Q5/SQ5 MKI (8R) Discussion
15
07-19-2016 03:21 PM
Mesa512
S4 (B8 Platform) Discussion
19
03-16-2016 04:37 PM
SJGQ5
Q5/SQ5 MKI (8R) Discussion
4
10-01-2015 08:44 AM
smiladon
A4 (B5 Platform) Discussion
6
10-01-2015 01:31 AM
MissouriGirl
Q7 Discussion
10
09-30-2015 06:32 AM

Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 04:50 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: