A8 / S8 (D4 Platform) Discussion Discussion Forum for the D4 Audi A8 Produced from 2010-2017 Audi S8 produced from 2012-2017

MMI Software Update to K0942_3

 
Old 09-17-2017, 10:53 AM
  #11  
AudiWorld Super User
Thread Starter
 
the_duke's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Montana
Posts: 2,155
Default

The maps are the newest North American maps available. 2015/2016

If you are interested in doing this PM me your email address.
the_duke is offline  
Old 10-07-2017, 01:43 PM
  #12  
Audiworld Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 42
Default

Anyone know the proper sequence to update the RSE Maps?
Everything is up to date in the front. but the back seat still shows the old map version and "no compatible maps"..

Duke,Thanks again for the help getting this far.

Last edited by odgreenboy; 10-08-2017 at 08:50 AM.
odgreenboy is offline  
Old 10-07-2017, 07:49 PM
  #13  
AudiWorld Super User
Thread Starter
 
the_duke's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Montana
Posts: 2,155
Default

The RSE should be updated at the same time as the front MMI. You use two cards, one in the front, and one in the back.
the_duke is offline  
Old 10-08-2017, 01:13 AM
  #14  
AudiWorld Member
 
UnseenS8's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: London, UK
Posts: 65
Default

I have K0960 update in my car and MMI is fnally able to use Remote SIM Card profile from my Android phone and I can read text messages on MMI. Also don't need separate SIM card for online maps, internet is shared from the phone. However it takes over you internet connection on the phone so if you expect to use other online services on the phone directly, you have to connect to the car Wifi hotspot to use your own internet shared with the car. A bit complicated, but I hope it makes sense.

I used remote profile for a couple of days but then put back SIM car and use it as before, card for maps and Audi Connect, and phone just as phone.
UnseenS8 is offline  
Old 10-08-2017, 08:48 AM
  #15  
Audiworld Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 42
Default

Originally Posted by the_duke View Post
The RSE should be updated at the same time as the front MMI. You use two cards, one in the front, and one in the back.
Hate to admit this; but it was a simple as not having run the activation SD in the back seat. Everything is working now.

*Rear Seat indicates previous version which I'm going to blame on the fact that I did not delete database in the green menu before loading the new maps.

*I only used one card and moved it from front to back as the MMI told me to refer to front or back screens.

Again thanks Duke and the other great folks on this forum.
odgreenboy is offline  
Old 10-08-2017, 04:29 PM
  #16  
AudiWorld Super User
Thread Starter
 
the_duke's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Montana
Posts: 2,155
Default

Originally Posted by odgreenboy View Post
Hate to admit this; but it was a simple as not having run the activation SD in the back seat. Everything is working now.

*Rear Seat indicates previous version which I'm going to blame on the fact that I did not delete database in the green menu before loading the new maps.

*I only used one card and moved it from front to back as the MMI told me to refer to front or back screens.

Again thanks Duke and the other great folks on this forum.
I didn't delete anything in the green menu and I have correct version showing on both. I'd recommend running the update again on the RSE.
the_duke is offline  
Old 10-13-2017, 04:32 PM
  #17  
Audiworld Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 42
Default

Originally Posted by the_duke View Post
I didn't delete anything in the green menu and I have correct version showing on both. I'd recommend running the update again on the RSE.
Now I'm very confused.

I bought 2 x SanDisk Extreme PLUS 100MB/s SD cards. Reloaded everything and have run the updates twice. With a card in both front and rear I'm unable to get the rear to reflect the new map version. Additionally, the activation script isn't working any more in front or rear. For the activation script I've reformatted everything and tried with 3 different cards. I hoping that I'm just missing a step and didn't seriously screw something up.

Any thoughts? The activator does say "use only once". Do I need to modify the script?
odgreenboy is offline  
Old 12-09-2017, 12:59 PM
  #18  
AudiWorld Newcomer
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
Default 2013 Audi A8

Hi Duke, I just bought a used Audi and I would like to pick your brain if I may.
Guti107 is offline  
Old 12-25-2017, 10:50 AM
  #19  
AudiWorld Newcomer
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
Default

I am interested in getting the files for the new firmware. Where can I find them?

I have a 2015 A8 with the MMI 3p in it.

Thanks
MahaRaja333 is offline  
Old 09-24-2018, 08:43 PM
  #20  
AudiWorld Member
 
stickman1970's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Columbus, Ohio
Posts: 81
Default

Hello Duke.
I'm looking to update my MMI software as well. I've been having problems finding somewhere to get it from.
Can you tell me where you got your MMI software from?
stickman1970 is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: