AudiWorld Forums

AudiWorld Forums (https://www.audiworld.com/forums/)
-   Brakes Discussion (https://www.audiworld.com/forums/brakes-discussion-71/)
-   -   Electronic parking brake problem. (https://www.audiworld.com/forums/brakes-discussion-71/electronic-parking-brake-problem-2952932/)

kotletO 07-07-2018 03:30 AM

Electronic parking brake problem.
 
Hello. So i got problem with my Audi A6 C6 2004. I decided to change rear brake pads. Watched some videos, and tried to do it myself. With VDCS command 007 I opened the parking brake, changed the pads on both sides and now command 006 dont work. I cant close the parking brake. I made a mistake in this whole process. At the start, when i opened the parking brake, i didnt hook up the battery charger. Now battery is full, still charging but when i go to command 006, VDCS shows that on left side there is 0.000A but in right side 0.000A and sometimes 0.133A and nothing happens. Can someone help me with this? Or maybe i screwd up everything and now EPB module is dead? A lot of pepople say that battery in this process need to be charging but noone can say what happens if it is not. And sorry for my english.
Also there was some errors -
02432 - Supply Voltage for Left Parking Brake Motor (V282)
012 - Electrical Fault in Circuit - MIL ON
02433 - Supply Voltage for Right Parking Brake Motor (V283)
012 - Electrical Fault in Circuit - MIL ON
02433 - Supply Voltage for Right Parking Brake Motor (V283)
011 - Open Circuit - Intermittent
02432 - Supply Voltage for Left Parking Brake Motor (V282)
011 - Open Circuit - Intermittent
01087 - Basic Setting Not Performed
https://cimg8.ibsrv.net/gimg/www.aud...08d27f082c.jpg

000 - - - Intermittent

kotletO 07-09-2018 10:02 PM

It was wiring issue.


All times are GMT -8. The time now is 01:09 PM.


© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands