Go Back  AudiWorld Forums > Regional & ACNA Discussion > European Discussion
Reload this Page >

ABS system funktion test "Not starting"

ABS system funktion test "Not starting"

 
Old 07-12-2019, 08:47 AM
  #1  
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2019
Location: Denmark
Posts: 3
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default ABS system funktion test "Not starting"

Hi Audi owners

For the last months I have ben dealing with ABS and ESP problems. It accrued after I replaced the wheel baring and damaged the speed sensor. So after replacing the broken speed sensor dose the ABS and ESP lights glow. After reading the malfunction codes from the ECU with too scan tools, a Autel MaxiSys MS908S Pro and a Hex-net/vcds OBD reader, I get 01486, it says that the system function test Is activated. And that is correct, I tried to carry out a ABS system function test but I would not engage when I press the brake pedal down at a pressure of 45 bar.

Are there any Audi owners that knows what there is wrong?


PS. The car in question are a Audi A4 B8 from 2010


Best regards Jens
Jens_Mikkelsen is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
audifirst
VAG-COM Discussion
6
12-07-2011 06:45 AM
Black Sunshine
S4 / RS4 (B5 Platform) Discussion
3
12-07-2005 10:39 AM
Nova Scotia A4
A4 (B5 Platform) Discussion
7
10-21-2005 02:32 PM
Tept
Audi 90 / 80 / Coupe quattro / Cabriolet
1
07-04-2003 02:49 AM
Tom Barber
S4 / RS4 (B5 Platform) Discussion
2
02-28-2000 10:29 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: ABS system funktion test "Not starting"


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: