AudiWorld Forums - View Profile: Wade Henderson

Go Back  AudiWorld Forums > Members
Reload this Page > Wade Henderson's Profile
Notices

Wade Henderson Wade Henderson is offline

AudiWorld Newcomer

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Wade Henderson
    04-11-2017 07:23 PM - permalink
    2004 A6 2.7 which has the symptoms of a defective aux pump which I saw in a different post. I changed aux pump and the leak persists.

    I pulled the shield off the bottom and the leak is coming down the side of the engine where the alternator is.

    I have checked the hoses and they seem to be fine.

    I changed the water pump when I did the timing belt about a year ago or so and the leak does not appear to be coming from that area, although it is very had to tell since all the covers make it impossible to get a good look at that area of the engine.

    The car has had very intermittent issues with heating the cabin where the heater stops blowing hot air and blows cold air instead and this happened just at the leak got bad so now I am thinking perhaps the lead may have something to do with the valve to the heater core which I am going to check next but if anyone has had a similar experience which was resolved, I would like to hear about it.

    Thanks for your time.

About Me

  • About Wade Henderson
    Quoted text
    No
    Country of Residence
    CA
    Gender
    Male

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-11-2017 07:09 AM
  • Join Date: 04-09-2017
  • Referrals: 0

All times are GMT -8. The time now is 11:24 AM.