No power issue - AudiWorld Forums

Notices
S4 (B8 Platform) Discussion Discussion forum for the B8 Audi S4 produced from 2009-2016
Sponsored by:
Sponsored by:

No power issue

Reply

 
 
Old 03-11-2014, 08:22 PM
  #1
AudiWorld Newcomer
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Default No power issue

04 audi s4 4,2l I have bought it and it had a code of p0343 so I when to check out the cam sensor and the sensor was broken off and the plug was tore off so I got a new sensor and rewired a plug and the car has more power but not like it needs to be and the car runs great while driving just not enough of power
Xstalian is offline  
Reply With Quote
 
 
 

Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ECS Tuning-Audi
Q5/SQ5 MKI (8R) Discussion
9
02-16-2017 11:55 AM
scrmorling
Q5/SQ5 MKI (8R) Discussion
19
04-28-2016 09:09 AM
bebopdeluxe
A6 (C7 Platform) Discussion
3
09-05-2015 04:11 PM
stormchaser1967
Audi A5 / S5 / RS5 Coupe & Cabrio (B8)
0
09-02-2015 09:26 AM
stormchaser1967
Audi A5 / S5 / RS5 Coupe & Cabrio (B8)
0
09-02-2015 09:02 AM

Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 11:14 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: