Go Back  AudiWorld Forums > Audi Models > Audi TT / TT-S / TT-RS > TT (Mk1) Discussion
Reload this Page >

Anybody have trouble with the rear wheels engaging?

TT (Mk1) Discussion Discussion forum for the Mk1 Audi TT Coupe & Roadster produced from 2000-2006

Anybody have trouble with the rear wheels engaging?

 
Old 04-24-2003, 08:25 PM
  #1  
AudiWorld Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 99
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default Anybody have trouble with the rear wheels engaging?

Took car back to the dealer for the 3rd time to have the rear tranmission checked. Found out that the pump that supplies the rear axle was not working. Car was very hard to keep on the road while acelerating.
gt7ball is offline  
Old 04-24-2003, 09:48 PM
  #2  
AudiWorld Super User
 
John P. (TT 225)'s Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 6,720
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

LarryTT had this problem.
John P. (TT 225) is offline  
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
audijim113
Audi 100 / A6 (C4 Platform)
0
05-10-2007 10:59 AM
Black Sunshine
A4 (B5 Platform) Discussion
2
03-13-2004 08:08 PM
ZoomTT
TT (Mk1) Discussion
1
07-15-2003 06:16 AM
EloqnTT
TT (Mk1) Discussion
0
06-21-2001 07:06 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Anybody have trouble with the rear wheels engaging?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: