Go Back   AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A3 / S3 /RS 3 > Audi A3 / S3 MKII
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Audi A3 / S3 MKII Discussion forum for the 2015 and up Audi A3 S3 and RS3

Welcome to AudiWorld Forums!
Welcome to AudiWorld.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the AudiWorld Forums community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-04-2014, 06:59 AM   #1
AudiWorld Newcomer
Account #: 283552
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
Default Fuel Pump - Mine Failed

I was on the freeway a couple days ago when the power fell out from under my foot. No juice at all. Once I pulled off, the engine would turn over but it would never achieve any RPMs, then it would die.

Got a call from my dealer today, who said it was a fuel pump failure. Said he hadn't seen anything like it, on the A3 MKII or otherwise. (Mine is at about 2100 miles--2.0T.)

Just thought I'd mention it in case anyone else has the problem.
Cruzatte is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2014, 11:23 AM   #2
Audiworld Junior Member
Account #: 286183
 
gamegenie's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Indianapolis
Posts: 30
Default

That's terrible news. I take it that incidents like this is what's covered by the Audi Care correct?
gamegenie is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2014, 08:17 AM   #3
Audiworld Junior Member
Account #: 284519
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 11
Default

I had this happen to me back in May in my 2015 A3 2.0 T with only a couple hundred miles on it. Luckily I was on a city street and could safely and easily pull over.
lmhill is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2014, 02:16 PM   #4
AudiWorld Senior Member
Account #: 39658
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,211
Default

FWIW, this was an item that had several failures (two for me) on my 2012 GTI 2.0T.
daves4 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2014, 02:16 PM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 09:44 AM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community