MMI issues - AudiWorld Forums

Go Back   AudiWorld Forums > Regional & ACNA Discussion > North America Discussion > Audi Club North America Discussion
Log In 


MMI issues

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 10-23-2010, 10:12 AM   #1
AudiWorld Newcomer
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default MMI issues

Hi,

I have 05 A6 and of course after the warranty ran out my MMI screen broke.

After starting the car, the screen turns on, the radio and all but the buttons are not responsive. After lets say 2 min the screen shuts off, along with the radio and all the buttons lights lite up for couple of seconds.

Same happens if i turn the power button.

Took it to the Audi dealer and they said it “might " be the R36 interface module 4F0-910-336-H SO.

Any body had this problem before?
Can i buy the unit and install it?

Any help is appreciated.

Thanks
A6 USA is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2010, 10:43 AM   #2
AudiWorld Expert
 
Reggie's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Fort Collins Colorado
Posts: 31,295
Default

Quote:
Originally Posted by A6 USA View Post
Hi,

I have 05 A6 and of course after the warranty ran out my MMI screen broke.

After starting the car, the screen turns on, the radio and all but the buttons are not responsive. After lets say 2 min the screen shuts off, along with the radio and all the buttons lights lite up for couple of seconds.

Same happens if i turn the power button.

Took it to the Audi dealer and they said it “might " be the R36 interface module 4F0-910-336-H SO.

Any body had this problem before?
Can i buy the unit and install it?

Any help is appreciated.

Thanks
This is the wrong forum for this question - and you might get a better answer here:
http://audiforum.us/navigation-units/
__________________
Reggie is offline   Reply With Quote
 
 
 
Reply

Tags
4f0910336h, audi, install, issues, mmi, module, r36

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Carista Question lawnmore Q5/SQ5 Discussion 1 07-29-2015 10:18 PM
T-Mobile markcincinnati S4 (B8 Platform) Discussion 4 07-26-2015 06:53 PM
MMI Failure - Help hh11 Q5/SQ5 Discussion 5 07-24-2015 08:01 PM
A7 main wire harness audiporscheguy50 A7 0 07-24-2015 12:47 PM
MMI Control Panel and Battery Issues benpitt A8 / S8 (D3 Platform) Discussion 4 07-23-2015 12:01 PM


All times are GMT -8. The time now is 12:49 AM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community