Help...Anybody? - AudiWorld Forums

Go Back   AudiWorld Forums > Technical Discussion > Electronics > VAG-COM Discussion
Log In 


LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-15-2014, 02:35 PM   #1
Audiworld Junior Member
Join Date: Apr 2014
Posts: 10
Default Help...Anybody?

So I posted in the C5 A6 forum already, I didn't realize this site had a specific Vag-Com section. So I figured I'd ask here as well...Instead of typing out the WHOLE post, I'd like to just link to it and see if I can get any tips/ideas/answers for my issue. Thanks in advance!

Here is original post:
ComplexGinger is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2014, 04:22 AM   #2
AudiWorld Super User
jakematic's Avatar
Join Date: Feb 2011
Location: NC USA
Posts: 2,883

I seriously doubt your $7 cable is going to do the job.
You are already running into software and comms issues.

Most of these stories end up in much frustration and wasted time and money.
Even if you were to register VCDS Lite, you'd be 1/3 the way to the cost of a real cable, and it still may not work.

Problems with non Ross-Tech cables should be directed to the vendor who sold them.
2012 A8L 4.2 Oolong/Titanium. Premium, LED, Driver assist, Rear seat comfort, Dual pane, Alcantara, Panorama

jakematic is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -8. The time now is 12:48 AM.