Go Back   AudiWorld Forums > Audi Models > Audi A8 / S8 > A8 / S8 (D3 Platform) Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


A8 / S8 (D3 Platform) Discussion Discussion forum for the D3 Audi A8 produced from 2003-2010 and Audi S8 produced from 2006-2010

Welcome to AudiWorld Forums!
Welcome to AudiWorld.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the AudiWorld Forums community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-23-2014, 12:45 PM   #1
AudiWorld Senior Member
Account #: 55868
 
TSHong's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,116
Default Steering Column Control problem

Noticed my steering column did not go to my memory position yesterday. It's dead and wont move at all. Did a search but really found no one has resolved this issue.

I got the 02510 code. I checked fuses 6 & 9 and they are good.

I looked at the TSB and does anyone know how to reset the J519 electronic central electrics module?

My tech is on vacation so I'm doing some research. Reading into this, the resistance of the motors go through the switch so has anyone replaced the switch yet?
__________________
2005 A8L W12. Alpine MRXM 55 Mono Amp, AMI, JL Audio 12W3V3 Sub, K&N air filters, and cross drilled rotors.
TSHong is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 12:54 PM   #2
AudiWorld Super User
Account #: 195381
 
mishar's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Vancouver, Canada
Posts: 4,712
Default

Starting from the easy end: have you checked the push button next to the steering wheel commands?
mishar is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 02:38 PM   #3
AudiWorld Senior Member
Account #: 55868
 
TSHong's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,116
Default

Quote:
Originally Posted by mishar View Post
Starting from the easy end: have you checked the push button next to the steering wheel commands?
Yes, that was the first thing I checked.
__________________
2005 A8L W12. Alpine MRXM 55 Mono Amp, AMI, JL Audio 12W3V3 Sub, K&N air filters, and cross drilled rotors.
TSHong is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 02:38 PM
AudiWorld
Audi R8




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 09:53 AM.


Copyright 2014 AudiWorld.com Audi Enthusiast Community